Raspen

Stalena heeft zowel houten raspen, als inox raspen met wegwerpvijlen tot uw beschikking.

Het verwijderen van eelt is een belangrijk stadium van hygiënische pedicure, gericht op het verwijderen van dode en ruwe huid, likdoorns en andere defecten die bijdragen aan de vorming van scheuren en het onverzorgd uiterlijk van de voeten. Om de pedicure veilig en effectief uit te voeren in een salon, wordt een handige set vervangbare vijlen voor pedicure-raspen gebruikt.

Het principe van het gebruik is eenvoudig: wegwerpvijlen worden op een glad gepolijste basis van medisch staal met chroomlaag aangebracht. Het type sticker wordt gecozen, rekening houdend met de conditie van de huid: als de grofheid onbeduidend is, wordt een zacht sticker (180) gebruikt. Als u likdoorns moet verwijderen of de meest problematische gebieden effectief wilt polijsten dan gebruikt u best een hardere sticker (100 of 80).

Op het einde van de procedure wordt de sticker verwijderd en wordt de metalen basis volledig ontsmet en gesteriliseerd (mechanisch reinigen en weken in een desinfecterende oplossing, ultrasoon of sterilisatie in een droge oven of autoclaaf). Zo kan de basis opnieuw worden gebruikt voor het beoogde doel zonder risico op overdracht van infectie.

Handig en veilig!

Professionals zullen de voordelen van wegwerpvijlen ondervinden:
- gelijkmatige distributie van grofkorrelig schuurmiddel
- hoogwaardige waterdichte zelfklevende basis
- praktisch formaat en gemakkelijk te vervangen