Over ons

Stalena is een merk van professionele instrumenten voor medisch pedicure, manicure en gelaatsverzorging van topkwaliteit. We hebben een groot assortiment van nageltangen, hoektangen, vellentangen, schaartjes, pincetten, spatels, hoekvijlen en frezen. De gehele collectie is van roestvrij staal 40x13, AISI 420. Dit type staal wordt ook gebruikt voor de vervaardiging van chirurgische instrumenten en is dus geschikt voor de desinfectie en de sterilisatie.

Dankzij dit hoogwaardig staal en de handmatige slijptechniek, zijn de Stalena-tangen bekend om hun lichtheid, soepelheid van het scharnier, scherpte van de snijvlakken en lange levensduur. Bovendien zijn de tangen voorzien van ergonomische handgrepen voor extra gebruiksgemak en van beschermhoesjes voor de snijkanten.

Als naverkoopservice herslijpen en herstellen we onze tangen zonder kwaliteitsverlies. Contacteer ons indien uw Stalena-tang beschadigd is door de val. Er geldt ook een garantie van 2 jaar op fabricagefout.

Voor meer informatie bezoek onze website www.stalena.be, onze Facebook-pagina “Stalena” en onze Instagram pagina “stalena.be”.